National Innovation Centre **Data**

AGENDA | Thursday 26th September

	08:00	Registration & Refreshments	\P	1 hour
on 1	09:00	Welcome Address		15 min
Session 1	09:15	Keynote: Hannah Underwood (Data4Good Maven)		45 min
	10:00	Break		30 min
Session 2	10:30	Masterclasses Choose between five workshops split between two tracks: 'Art of Innovation' & 'Data Mastery'		90 min
	12:00	Lunch Break		1 hour
Session 3	13:00	Masterclasses Choose between five workshops split between two tracks: 'Art of Innovation' and 'Data Mastery'		90 min
	14:30	Break		30 min
Session 4	15:00	Data Driven Success Stories Hear a mix of success stories in data by regional organisations including Teacher Success Platform, VA-Code, Parallel 51 & AkzoNobel		90 min
	16:30	Closing Address	_	30 min