	National Innovatio	n	
	Centre Data	AGENDA Wednesday 25th September	
	08:00	Registration & Refreshments	1 hour
on 1	09:00	Welcome Address	30 min
Session 1	09:30	Keynote: Mhairi Aitken (Alan Turing Insitute)	45 min
	10:15	Break	30 min
n 2	10:45	Masterclasses	90 min
Session 2		Choose between five workshops split between two tracks: 'Art of Innovation' and 'Data Mastery'	
	12:15	Lunch Break	1 hour
n 3		<u>Masterclasses</u>	
Session 3	13:15	Choose between five workshops split between two tracks: 'Art of Innovation' & 'Data Mastery'	90 min
	14:45	Break	30 min
Session 4	15:15	Data Driven Success Stories Hear a mix of success stories in data by regional organisations including	90 min
		Seascape, Roxid, Gateshead Council & Home Sale Pack	
	16:45	Closing Address	15 min
	17:00	Social Event - St James' Park	